Då levde han i misär, nu sprudlar Bus av energi Då levde han i misär, nu sprudlar Bus av energi

Då levde han i misär, nu sprudlar Bus av energi

Bus kom in till Hundstallet tillsammans med sina syskon i ett polisärende. De hade levt i misär – bott i sin egen urin och inte fått vara utomhus. Väl på Hundstallet fick de den vård och omsorg de behövde och omplacerades till nya kärleksfulla hem.

I sitt nya hem stormtrivs Bus och han får möjligheten att prova på massa nya aktiviter där han kan få utlopp för sin energi. Några av hans favoritaktiviteter är att bada, leka med andra hundar i hundparken och att träna bruks.

– Med Bus ser jag fram emot ett långt och kärleksfullt liv med en massa skratt. Vi har redan skapat många härliga minnen tillsammans och fler ska det bli, berättar Bus nya matte.

Hundstallet

Hundstallet är en ideell förening som tar emot och vårdar hundar som av olika anledningar behöver hitta nya hem. Drontal avmaskningsprodukter vill, tillsammans med Kronans apotek, ge dig möjligheten att stötta Hundstallets verksamhet och bidra till att ge fler hundar en andra chans. Att kunna erbjuda dessa hundar det de behöver kräver mycket tid, arbete och omsorg från Hundstallet som är beroende av stöd från allmänheten. Därför går 5 kr oavkortat till Hundstallet varje gång du köper en avmaskningsprodukt från Drontal-serien på Kronans apotek.

Tillsammans kan vi ge fler hundar som Bus en andra chans

Varje år passerar ungefär 400 hundar Hundstallets dörrar. Många av dessa hundar har varit med om svåra upplevelser. Hundstallets mål är att se till att utsatta hundar som hamnar på Hundstallet, oavsett anledning, skall få det så bra som möjligt utifrån hundens förutsättningar och få ett nytt kärleksfullt hem.

Gör skillnad - Köp här

Avmaska för ett gott ändamål

Mask kan skapa sjukdom och obehag för hundar och därför är en behandling mot mask ett steg mot bättre hälsa.

I Drontal-seriens avmaskningsprodukter ingår:

  • Droncit vet. för riktad behandling mot bandmask till både katter och hundar. Har du planer på att resa med ditt husdjur till Centraleuropa eller Danmark så skyddar Droncit även mot Rävens dvärgbandmask. Reser du ofta till Norge krävs dokumenterad avmaskning före inresa, då Norge ännu är fri från denna parasit.
  • Dronbits vet. och Drontal Comp. Forte vet. med god köttsmak till kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos hund.
  • Drontal vet. vid behov av kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos katter och kattungar (från 7 veckor).
  • Welpan vet. är en välsmakande oral lösningtill behandling av rundmask hos valpar (från 2 veckor) och unga hundar.

FLER ARTIKLAR FOR DIG