Från hittehund till kärleksfullt hem - ta del av Hugo historia här Från hittehund till kärleksfullt hem - ta del av Hugo historia här

Från hittehund till kärleksfullt hem - ta del av Hugo historia här

När hittehunden Hugo kom till Hundstallet hette han Emil och var i dåligt skick, han var smutsig och tovig och hans ena öga var igenmurat. Personalen på Hundstallet fick skynda sig till veterinären med honom.

Behandlingen lyckades, Hugo tillfrisknade och det blev dags att leta efter ett nytt hem. Karin dök tidigt upp som intressant och hos henne hittade Hugo ett hem med mycket kärlek och omsorg.

Hugo njuter numera av härliga skogspromenader och att leka och busa i och nära vatten. Karin beskriver Hugo som glad, påhittig och alert och hon är lycklig att de kunde finna varandra genom Hundstallet.

- Vi har det kalas ihop! Två år har gått jättefort och vi har lärt oss massor. Helt ofattbart att jag levt så många år utan den lilla guldklimpen, berättar Karin.

Hundstallet

Hundstallet är en ideell förening som tar emot och vårdar hundar som av olika anledningar behöver hitta nya hem. Drontal avmaskningsprodukter vill, tillsammans med Kronans apotek, ge dig möjligheten att stötta Hundstallets verksamhet och bidra till att ge fler hundar en andra chans. Att kunna erbjuda dessa hundar det de behöver kräver mycket tid, arbete och omsorg från Hundstallet som är beroende av stöd från allmänheten. Därför går 5 kr oavkortat till Hundstallet varje gång du köper en avmaskningsprodukt från Drontal-serien på Kronans apotek.

Tillsammans kan vi ge fler hundar en andra chans

Varje år passerar ungefär 400 hundar Hundstallets dörrar. Många av dessa hundar har varit med om svåra upplevelser. Hundstallets mål är att se till att utsatta hundar som hamnar på Hundstallet, oavsett anledning, skall få det så bra som möjligt utifrån hundens förutsättningar och få ett nytt kärleksfullt hem.

Avmaska för ett gott ändamål

Mask kan skapa sjukdom och obehag för hundar och därför är en behandling mot mask ett steg mot bättre hälsa.
I Drontal-seriens avmaskningsprodukter ingår:

  • Droncit vet. för riktad behandling mot bandmask till både katter och hundar. Har du planer på att resa med ditt husdjur till Centraleuropa eller Danmark så skyddar Droncit även mot Rävens dvärgbandmask. Reser du ofta till Norge krävs dokumenterad avmaskning före inresa, då Norge ännu är fri från denna parasit.
  • Dronbits och Drontal Comp. Forte vet. med god köttsmak till kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos hund.
  • Drontal vet. vid behov av kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos katter och kattungar (från 7 veckor).
  • Welpan vet. är en välsmakande oral lösning till behandling av rundmask hos valpar (från 2 veckor) och unga hundar.
Alla produkter har en fokuserad effekt i tarmen och de aktiva ämnena har nästan helt lämnat kroppen efter två dygn.
Gör skillnad - Köp här

FLER ARTIKLAR FOR DIG