Grimm blev en i gänget på Hundstallet- Ta del av hans historia här Grimm blev en i gänget på Hundstallet- Ta del av hans historia här

Grimm blev en i gänget på Hundstallet- Ta del av hans historia här

En mager och svag Grimm kom till hundstallet när han bara var 3 månader gammal. Han hade då varit konstant magsjuk de två första veckorna som hans ägare hade haft honom och veterinärkostnaderna blev till slut för höga.

- Trots att han inte ens orkade resa sig upp räckte en blick och en svanstipp som viftade lite på sig för att jag skulle veta att det här var min lillkille, berättar Anna på Hundstallet som nu blivit matte till Grimm

Det tog några veckor från det att Grimm kom till Hundstallet tills dess att de var säkra på att han skulle klara sig. Under den tiden agerade Anna jourmatte åt honom; hon var då tvungen att bära honom eftersom han var för svag för att gå själv några längre sträckor och mata honom med små mängder mat varannan timme. Nu, 18 månader senare, är Grimm en helt annan hund som blivit en i gänget bland Hundstallets personal. Frågar man honom är han kungen på kontoret och letar gärna fram en och annan godbit från någon av kollegorna.

Hundstallet

Hundstallet är en ideell förening som tar emot och vårdar hundar som av olika anledningar behöver hitta nya hem. Drontal avmaskningsprodukter vill, tillsammans med Kronans apotek, ge dig möjligheten att stötta Hundstallets verksamhet och bidra till att ge fler hundar en andra chans. Att kunna erbjuda dessa hundar det de behöver kräver mycket tid, arbete och omsorg från Hundstallet som är beroende av stöd från allmänheten. Därför går 5 kr oavkortat till Hundstallet varje gång du köper en avmaskningsprodukt från Drontal-serien på Kronans apotek.

Tillsammans kan vi ge fler hundar en andra chans

Varje år passerar ungefär 400 hundar Hundstallets dörrar. Många av dessa hundar har varit med om svåra upplevelser. Hundstallets mål är att se till att utsatta hundar som hamnar på Hundstallet, oavsett anledning, skall få det så bra som möjligt utifrån hundens förutsättningar och få ett nytt kärleksfullt hem.

Gör skillnad - Köp här

Avmaska för ett gott ändamål

Mask kan skapa sjukdom och obehag för hundar och därför är en behandling mot mask ett steg mot bättre hälsa.

I Drontal-seriens avmaskningsprodukter ingår:

  • Droncit vet. för riktad behandling mot bandmask till både katter och hundar. Har du planer på att resa med ditt husdjur till Centraleuropa eller Danmark så skyddar Droncit även mot Rävens dvärgbandmask. Reser du ofta till Norge krävs dokumenterad avmaskning före inresa, då Norge ännu är fri från denna parasit.
  • Dronbits och Drontal Comp. Forte vet. med god köttsmak till kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos hund.
  • Drontal vet. vid behov av kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos katter och kattungar (från 7 veckor).
  • Welpan vet. är en välsmakande oral lösningtill behandling av rundmask hos valpar (från 2 veckor) och unga hundar.

Alla produkter har en fokuserad effekt i tarmen och de aktiva ämnena har nästan helt lämnat kroppen efter två dygn.