Plutten fick en andra chans och ett nytt kärleksfullt hem Plutten fick en andra chans och ett nytt kärleksfullt hem

Plutten fick en andra chans och ett nytt kärleksfullt hem

Plutten kom till hundstallet som en hittehund, men ingen ägare hörde av sig och ville ha tillbaka honom. Tack vare Hundstallet fick Plutten en andra chans och omplacerades till ett kärleksfullt hem där han trivs väldigt bra.

"Vi var helt sålda alla fyra i familjen, och det kändes så härligt att få ta med honom hem!
En liten vit virvelvind med bus i blicken och ett så stort behov av närhet och kärlek".

Det är ingen som riktigt vet vad Plutten var med om innan han kom till Hundstallet och sitt nya hem och vissa saker kan fortfarande skrämma Plutten. Men hans nya ägare hjälper honom träna på att bli tryggare i sig själv och sin omgivning. Plutten har redan blivit en älskad familjemedlem som gärna vill vara nära. Han har också visat sig vara en hund med energi som gillar att vara aktiv, i trädgården är Plutten lycklig när han får springa runt och leka fritt tills han tröttnar.

Hundstallet

Hundstallet är en ideell förening som tar emot och vårdar hundar som av olika anledningar behöver hitta nya hem. Drontal avmaskningsprodukter vill, tillsammans med Kronans apotek, ge dig möjligheten att stötta Hundstallets verksamhet och bidra till att ge fler hundar en andra chans. Att kunna erbjuda dessa hundar det de behöver kräver mycket tid, arbete och omsorg från Hundstallet som är beroende av stöd från allmänheten. Därför går 5 kr oavkortat till Hundstallet varje gång du köper en avmaskningsprodukt från Drontal-serien på Kronans apotek.

Tillsammans kan vi ge fler hundar som Bus en andra chans

Varje år passerar ungefär 400 hundar Hundstallets dörrar. Många av dessa hundar har varit med om svåra upplevelser. Hundstallets mål är att se till att utsatta hundar som hamnar på Hundstallet, oavsett anledning, skall få det så bra som möjligt utifrån hundens förutsättningar och få ett nytt kärleksfullt hem.

Gör skillnad - Köp här

Avmaska för ett gott ändamål

Mask kan skapa sjukdom och obehag för hundar och därför är en behandling mot mask ett steg mot bättre hälsa.

I Drontal-seriens avmaskningsprodukter ingår:

  • Droncit vet. för riktad behandling mot bandmask till både katter och hundar. Har du planer på att resa med ditt husdjur till Centraleuropa eller Danmark så skyddar Droncit även mot Rävens dvärgbandmask. Reser du ofta till Norge krävs dokumenterad avmaskning före inresa, då Norge ännu är fri från denna parasit.
  • Dronbits vet. och Drontal Comp. Forte vet. med god köttsmak till kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos hund.
  • Drontal vet. vid behov av kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos katter och kattungar (från 7 veckor).
  • Welpan vet. är en välsmakande oral lösningtill behandling av rundmask hos valpar (från 2 veckor) och unga hundar.

FLER ARTIKLAR FOR DIG