Så håller du valpen frisk och parasitfri Så håller du valpen frisk och parasitfri

Så håller du valpen frisk och parasitfri

För en nyfiken, busig valp finns det en hel värld att utforska. Ute i naturen så kommer valpen med stor sannolikhet att träffa på både mask och fästingar.

För en nyfiken, busig valp finns det en hel värld att utforska. Ute i naturen så kommer valpen med stor sannolikhet att träffa på både mask och fästingar. God hälsa ger en bra start på livet och det innebär att vissa upptäckter som görs utomhus bör stanna där. Med rätt medel kan du behandla din valp och se till att ni kan fokusera på det ni helst vill.

  • Avmaska med Welpan för valpar varannan vecka till 8 veckors ålder och gärna 1-2 behandlingar efter flytt till det nya hemmet.

Welpan, en avmaskning för valpar

De flesta valpar är smittade av spolmask vid födseln. Med en enkel och behandling mot rundmask kan du ge din valp en bra start på livet.

Welpan mot rundmask hos valpar och unga hundar upp till ett års ålder är en välsmakande oral lösning som lätt ges med medföljande doseringsspruta i munnen. Avmaskning bör ske varannan vecka från 2 veckors ålder till 8 veckors ålder och gärna 1-2 behandlingar efter flytt till det nya hemmet då valpen lätt smittas igen innan flytt. Alla valpar i samma kull bör behandlas samtidigt.

  • Välsmakande oral lösning som är lätt att ge.
  • Riktad behandling mot rundmask.
  • Smidig och låg dosering, 1ml/kg kroppsvikt
  • Innehåll räcker till behandling av 50 kg kroppsvikt

FLER ARTIKLAR FOR DIG