Stötta Hundstallet när du köper Droncit, Dronbits, Drontal eller Welpan Stötta Hundstallet när du köper Droncit, Dronbits, Drontal eller Welpan

Stötta Hundstallet när du köper Droncit, Dronbits, Drontal eller Welpan

Hundstallet är en ideell förening som tar emot och vårdar hundar som av olika anledningar behöver hitta nya hem. Drontal-serien tillsammans med Kronans apotek, ger dig möjligheten att stötta Hundstallets verksamhet och bidra till att ge fler hundar en andra chans.

Att kunna erbjuda dessa hundar det de behöver kräver mycket tid, arbete och omsorg från Hundstallet som är beroende av stöd från allmänheten. Därför går 5 kr oavkortat till Hundstallet varje gång du köper en avmaskningsprodukt från Drontal-serien på Kronans apotek.

Här kan du göra ditt köp!

Tillsammans kan vi ge fler hundar en andra chans

Varje år passerar ungefär 400 hundar Hundstallets dörrar. Många av dessa hundar har varit med om svåra upplevelser. Ett exempel är Grimm, som kom till Hundstallet som en mager och svag hund när han bara var 3 månader gammal. Nu är Grimm en helt annan hund som blivit en i gänget bland Hundstallets personal. Frågar man honom är han kungen på kontoret och letar gärna fram en och annan godbit från någon av kollegorna.

Avmaska för ett gott ändamål

Mask kan skapa sjukdom och obehag för hundar och därför är en behandling mot mask ett steg mot bättre hälsa.
I Drontal-seriens avmaskningsprodukter ingår:

  • Droncit vet. för riktad behandling mot bandmask till både katter och hundar. Har du planer på att resa med ditt husdjur till Centraleuropa eller Danmark så skyddar Droncit även mot Rävens dvärgbandmask. Reser du ofta till Norge krävs dokumenterad avmaskning före inresa, då Norge ännu är fri från denna parasit.
  • Dronbits och Drontal Comp. Forte vet. med god köttsmak till kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos hund.
  • Drontal vet. vid behov av kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos katter och kattungar (från 7 veckor).
  • Welpan vet. är en välsmakande oral lösning till behandling av rundmask hos valpar (från 2 veckor) och unga hundar.
Alla produkter har en fokuserad effekt i tarmen och de aktiva ämnena har nästan helt lämnat kroppen efter två dygn.

FLER ARTIKLAR FOR DIG