Vicke Vicke

Vicke

När Vicke kom till Hundstallet var han i riktigt dåligt skick, han hade stora problem med tänder och hade svårt att äta. Men Hundstallet blev räddningen för Vicke som återhämtat sig och hittat ett nytt kärleksfullt hem.

Tänderna har Vicke tillsammans med sin nya matte fått ordning på och tandborstningen går bättre och bättre. Han har visat sig vara ett riktigt charmtroll som får många beundrare när han går på stan. Vicke älskar att följa med matte överallt och är social, positiv och söker gärna kontakt.

– Han är verkligen världens mest fantastiske lille kille och man skulle aldrig tro att han blir tio år i mars med tanke på hur mycket snurr och energi som finns i den lilla kroppen, berättar Vickes matte.

Hundstallet

Hundstallet är en ideell förening som tar emot och vårdar hundar som av olika anledningar behöver hitta nya hem. Drontal avmaskningsprodukter vill, tillsammans med Kronans apotek, ge dig möjligheten att stötta Hundstallets verksamhet och bidra till att ge fler hundar en andra chans. Att kunna erbjuda dessa hundar det de behöver kräver mycket tid, arbete och omsorg från Hundstallet som är beroende av stöd från allmänheten. Därför går 5 kr oavkortat till Hundstallet varje gång du köper en avmaskningsprodukt från Drontal-serien på Kronans apotek.

Tillsammans kan vi ge fler hundar som Bus en andra chans

Varje år passerar ungefär 400 hundar Hundstallets dörrar. Många av dessa hundar har varit med om svåra upplevelser. Hundstallets mål är att se till att utsatta hundar som hamnar på Hundstallet, oavsett anledning, skall få det så bra som möjligt utifrån hundens förutsättningar och få ett nytt kärleksfullt hem.

Gör skillnad - Köp här

Avmaska för ett gott ändamål

Mask kan skapa sjukdom och obehag för hundar och därför är en behandling mot mask ett steg mot bättre hälsa.

I Drontal-seriens avmaskningsprodukter ingår:

  • Droncit vet. för riktad behandling mot bandmask till både katter och hundar. Har du planer på att resa med ditt husdjur till Centraleuropa eller Danmark så skyddar Droncit även mot Rävens dvärgbandmask. Reser du ofta till Norge krävs dokumenterad avmaskning före inresa, då Norge ännu är fri från denna parasit.
  • Dronbits vet. och Drontal Comp. Forte vet. med god köttsmak till kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos hund.
  • Drontal vet. vid behov av kombinationsbehandling mot rund- och bandmask hos katter och kattungar (från 7 veckor).
  • Welpan vet. är en välsmakande oral lösningtill behandling av rundmask hos valpar (från 2 veckor) och unga hundar.

FLER ARTIKLAR FOR DIG